Een partner aan uw zijde

Findin is een fusie van 2 kantoren ( Timaver en Quality Brokers ) en heeft tot doel een kostbare bondgenoot te zijn voor de bescherming van uw dierbaren en uw bezittingen.

In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken uw waarborg zijn op een goede verzekering. Wij hebben voor ieder domein dan ook de specialist in huis ;

Ons kantoor tot uw dienst!

Wij houden rekening met uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u nu heeft en in de toekomst. Wij brengen uw wensen/noden samen met u in kaart, om vervolgens een gedetailleerde offerte uit te werken voor u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Wij verlenen u op een onafhankelijke wijze advies en service. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.
Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Wij beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u prijs/kwaliteit geniet. Wij zorgen voor een integraal verzekeringsdossier aan interessante voorwaarden en conform uw wensen/keuze. Uw verzekeringen zullen de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onafhankelijke raadgevers

Door onze onafhankelijkheid staan wij ook steeds aan ùw zijde bij een schadegeval. U bent immers ons meest waardevol bezit. Een schadegeval is voor ons één van de mogelijkheden om onze meerwaarde voor u te bewijzen.

Dankzij onze onafhankelijkheid, kunnen we u adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren. Bovendien bieden we verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

Heeft u een tweede verblijf aan de kust? Ook daar helpen we u ter plaatse verder met onze specifieke vertegenwoordiger die werkt vanuit Middelkerke.

Zo kan je voor de schade rechtstreeks terecht bij schade@findin.be

Voor het beheer en nieuwe zaken verzekeringen, een offerte voor bedrijven en levensverzekeringen mail je best naar info@findin.be

Makkelijk te bereiken

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer 016/808 808 en 011/ 58 93 93 en via e-mail op het adres info@findin.be

Door Brocom erkend

Wij zijn ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. Daardoor hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Inderdaad, om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden. U kan hier alles over lezen op de website van Brocom.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website. Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.
Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor kan contacteren en over onze openingsuren.
We nemen dan contact met u op. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we graag voor u klaar!

Contact en info

Findin NV
Delportestraat 31 – 3300 Tienen
Telefoon: 016/808.808
E-mail: info@findin.be
FSMA: 0471.711.988
KBO: 0471.711.988

 

Meest recente berichten